Aparicions en Videoclips i TV

Rat Rank – Club Súper 3 (tv3)

L’Arnau va guanyar el darrer concurs de ball i el premi va ser aparèixer al programa especial de Castaween, fent d’actor i ballarí.

Tv3 – Tot es mou

Us heu perdut el programa de TV3? Hem recuperat el moment on surt l’Arnau!
El podeu veure en video.

Dàmaris Gelabert – Mou el cos

La Dàmaris Gelabert va estrenar aquest 22 d’abril el seu nou videoclip, just després del seu concert de Sant Jordi en directe pel youtube. El videoclip es va gravar a Granollers el passat mes de gener.

L’Arnau Serra i en Jordi Serra, són germans, i alhora alumnes de l’escola de ball Aprenem de Figueres.   La Paula (10 anys) de Santa Coloma de Farners és alumna de la nostra escola de ball, i va participar al videoclip fent de parella de ball de l’Arnau. Van ballar un txa-txa-txa. L’Arnau Serra participa en competicions de balls estàndards i balls llatins de la Federació Catalana de Ball Esportiu i de la Federación Española de Baile Deportivo amb la Lia Vicens. L’Arnau, amb la Paula Vernedas, participa ballant balls caribenys (salsa i batxata) a la Federació Catalana de Ball Esportiu.  

El vídeoclip de Dàmaris Gelabert, amb la peça Mou el cos:

Toni Subirana – Como ellos dos (Videoclip)

El cantautor Toni Subirana va enregistrar recentment un nou videoclip al Cercle Sport Figuerenc. Es tracta d’un vals titulat Como ellos dos. Per dur-ho a terme va comptar amb la col·laboració dels ballarins de l’escola de ball Aprenem de Figueres, així també amb les coreografies de la seva professora i directora, Eva Serra Vila. El videoclip ja es pot veure a través de YouTube. 

Toni Subirana, molt conegut, entre altres, pel seu disc Toni Subirana canta Josep Maria de Sagarra, l’any 1995, narra en aquest nou videoclip la història d’un amor que arriba als cinquanta anys de vida en comú i per celebrar aquestes noces d’or canta, a ritme de vals, les alegries i penes de tan llarga unió. El videoclip permet resseguir l’evolució d’una parella al llarg de mig segle. Per fer-ho possible, apareixen tres generacions de ballarins, tots ells vinculats a Eva Serra: el seu fill gran i la seva parella –Arnau Serra i Lilian Rodríguez–, el seu marit i Alexandre Martín i ella mateixa, i els seus pares, Josep Maria Serra i Angelina Vila. Per a l’ocasió també va comptar amb l’acompanyament de Conrad Setó, un músic sensible i virtuós que amb la seva acordió aporta al tema un toc de vals musette que convida a ballar.

Cesk Freixas – El món ja hi era (direm nosaltres) Videoclip

Voleu veure la nostra participació en el vídeoclip d’en Cesk Freixas?
Uns quants membres de la nostra escola hi han participat. Ens trobeu? Ens veureu a partir del 1:46

A %d bloguers els agrada això: