Competició

QUÈ ÉS EL BALL ESPORTIU?

eva4

El ball esportiu designa una forma evolucionada del ball de saló, i ha estat objecte fa uns anys de competicions al nostre país, i ja fa bastant més temps a d’altres països com ara Anglaterra, Itàlia, Alemanya, etc. Prop de setanta països, regulats

L’esport fa enfortir el cos i ens prepara per afrontar malalties. Aquest també ens ajuda a eliminar del nostre cos substàncies de rebuig a través de la suor.per la IDSF (International Dance Sport Federation) practiquen aquest esport, i a molts d’ells el ball esportiu està reconegut oficialment com a esport.

A part de ser saludable pel cos, l’esport també ens ajuda a combatre l’estrès i a relaxar-nos. Està demostrat que després d’una activitat física com la dansa, en general, el cos es manté relaxat entre dues i cinc hores.

El ball de saló millora la coordinació de les diferents parts del cos, així que és un bon exercici per tots aquells qui la vulgueu millorar, de manera que enforteix el cos, fent treballar tota la musculatura.

Salou_A

A més d’enfortir el cos també estem augmentant dia a dia la resistència, cada vegada podem aguantar més estona ballant sense haver de descansar. A més, com que és una activitat divertida i distreta ni ens adonem del temps que passa i ens podem arribar a passar hores ballant.

El ball millora considerablement la flexibilitat de tots els músculs del cos.

Per altra banda el ball ens permet conèixer gent i aprendre coses de diferents cultures. Treballant amb d’altres persones millorem les habilitats comunicatives, així com també desenvolupem l’habilitat de lideratge i de treball en equip. El ball en general et permet descobrir altres maneres d’expressar l’art, com ara el drama o la música.Amb una correcta posició del cos també aconseguirem un major equilibri. Podem aprendre més sobre el nostre cos i sobre com funciona.

La ment també s’està exercitant, d’una manera diferent a la habitual.

2 respostes a “Competició

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: