Els balls de saló al nostre país

JA A LA VENTA EL LLIBRE:

ELS BALLS DE SALÓ al nostre país.

portada

El podeu trobar, a partir d’octubre a totes les llibreries de Catalunya i a la web de l’editorial.
Escrit per la nostra professora EVA SERRA VILA i prologat per Mari Pau Huguet.

Els balls de saló al nostre paísdescobreix per primera vegada, la història del ball social i esportiu a casa nostra, una història completament oblidada fins ara. Conté fotografies inèdites de competicions de balls de saló i de ballarins del nostre país de la primera meitat del segle XX, un autèntic tresor tenint en compte que s’han perdut molts documportada2ents anteriors a la Guerra Civil espanyola del 1936.
Personatges com Salvador Font, Artur Cruz de la Fuente, Antoni Cardona, Enrique Catalán o Antonio Gómez van destacar com a ballarins internacionals i van ser coneguts arreu del món. Alguns d’ells, fins i tot, van ser contractats per actuar com a artistes en el cinema de l’època i a les sales de festes més importants d’Europa.
Pel que fa a Catalunya, aquest llibre dóna a conèixer els diferents Campionats de Catalunya que coneixem de la primera meitat del segle XX i ens presenta grans campions de Catalunya d’aquesta època, com Miquel Barbarà i Pilar Ledesma o Ysern i Yolanda.
D’ altra banda, el llibre explica l’origen i l’evolució dels diferents balls que coneixem avui i d’altres que es ballaven fa un temps i exposa breument els organismes que regulen les competicions de ball esportiu a Catalunya, a Espanya i a tot el món.
És un llibre imprescindible per a tots aquells que estimem el ball i recomanable per a tots els interessats en la història de la dansa a Catalunya.

Ja a la venda a Amazon:amazon

Anar a + LLIBRES

– XVIII Spanish Open Salou 2016.

Entrega del llibre al ex-jugador del Barça i concursant del programa MIRA QUIEN BAILA, Julio Salinas.

fb_img_1484590969022

-7 desembre. Girona.

Entrevista a TV GIRONA.

-29 novembre

Entrega del llibre al DUO DINAMICO.

duodinamico

-16 setembre. Figueres.

Entrega del llibre al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

mas

-24 d’agost. Ulldecona.

A la Sala de Plens, presentació del llibre “Els Balls de saló al nostre país”, a càrrec de la seva autora, Eva Serra Vila, que va  parlar sobre Salvador Font, nascut l’any 1906 fill de pares ulldeconencs i que va ser diverses vegades campió del món de dansa. A l’Arxiu Municipal es conserva el seu llegat. Ball de Mantons i jotes a la plaça del poble ( i al llarg de tot el carrer… més de 200 parelles ballant), igual que l’escenari dels inicis de Salvador Font com a ballarí.

– 11 de juliol. Entrevista contra-portada al Diari de Girona (clica per veure en gran):

diaridegirona

– 4 de juliol. Vam ser a la seu electoral d’en Joan Laporta. 

laporta

– Dijous 18 de juny a “els matins de tv3”

El passat dijous 18 de juny, l’ESCOLA DE BALL APRENEM hem estat en directe als matins a tv3, presentant el llibre d’Eva Serra. “Els Matins a TV3” és un espai d’informació i magazín que analitza l’actualitat des de diferents punts de vista, servint-se de tots els formats periodístics. “Els matins” és el magazín informatiu diari de referència a TV3, a partir de dos grans blocs, l’informatiu conduit per Lídia Heredia, de 8 a 11 i el magazine presentat per Helena Garcia Melero de 11 a 13.30.

http://www.ccma.cat/video/embed/5533789

– Presentació a Capmany

El local social La Fraternal de Capmany, ha acollit, coincidint amb les Festes culturals de Sant Gregori, la presentació del llibre “Els balls de saló al nostre país”, de l’Eva Serra Vila. L’acte ha anat acompanyat d’una exhibició de balls de saló i amb un brindis de cava amb tot el públic present.

Eva Serra, autora d´Els balls de saló al nostre país, ha dut a terme una tasca gairebé detectivesca per fer evident que no només va haver-hi competicions de ball a Catalunya els anys 20 i 30, sinó que vam tenir campions del món catalans. Les competicions de ball a Catalunya existien ja a principis del segle XX. El ball era considerat, doncs, un esport l´any 1935, amb noms de campions tan destacats com Miquel Barbarà i Pilar Ledesma. Els balls de saló al nostre país (Editorial Base) és un llibre indispensable per conèixer les arrels del ball a casa nostra.

1 d’abril. Entrevista a El Punt TV

elpunt tv


– 1 d’abril. Entrevista a Empordà TV al programa El mirador.


Abril 2015: Hem sortit en doble pàgina a la revista D’Estil. La podeu llegir tota online. Si voleu veure només l’article que parla del llibre aneu a la pàgina 78.


-Lleida. Dilluns 5 de gener. Entrevista a Lleida TV al programa Cafeïna.

Comencem l’any presentant el llibre de la nostra professora, Eva Serra Vila, “Els balls de saló al nostre país” a la televisió de Lleida

cartell cafeina

Clicar per veure entrevista (cliqueu per veure l’entrevista sencera)


– Lleida. Diumenge 7 de desembre. Hotel Nastasi.

Cap de setmana amb molt bona companyia. Hem presentat el llibre de l’Eva Serra Vila, Els balls de saló al nostre país, d’ Editorial Base , a Lleida, amb la Mari Pau Huguet com a presentadora durant tota la nit, tot un luxe! Amb la presència de Sebastià Sendrós, president de la Federació Catalana de Ball Esportiu.


– Dissabte 21 de novembre club esportiu Ekke

Presentació a un dels clubs més importants de Catalunya. Hem comptat amb la presència del president de la federació Catalana de Ball Esportiu.

-11 de novembre. Entrevista diari Empordà.

entrevista publicada el 11/11/2014 pel setmanari Alt Empordà
entrevista publicada el 11/11/2014 pel setmanari Alt Empordà

– Diumenge 31 d’octubre. Entrevista a Esport 3. Platja d’Aro.

Clicar per veure entrevista(Presentació 1:41)

Clicar per veure entrevista(Entrevista 1:54)


– Dilluns 6 d’octubre. Centre cívic Creu de la Mà. Figueres

creu de la ma


– Dissabte i diumenge 27 i 28 de setembre. Campionats de Catalunya. Santa maria de Palau-Tordera.

emporda

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


– Dissabte 20 de setembre. Sopar-ball, inscripcions a l’escola. Hotel Travé de Figueres

horanova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: