Nou conte: “L’Arnau posa ritme al futbol!”

Nou conte de la col·lecció Esport i diversitat:

ball futbol

Futbol i ball són dos esports que aparentment no tenen cap relació entre ells, però l’Arnau ha trobat un lligam molt interessant.

El protagonista d’aquesta història uneix dos mons ben diferents i aconsegueix que ballarins, futbolistes i entrenadors treballin conjuntament. Sovint caiem erròniament en prejudicis, i molta gent pensa que ballar és una activitat adreçada a les nenes i que el futbol és pels nens, però els protagonistes d’aquesta història volen demostrar a tothom que estan equivocats, les nenes poden jugar a futbol i els nens són capaços de ballar molt bé.

Creus que aconseguiran el que es proposen?

Ja a la venda a Amazon.

amazon

Anar a + LLIBRES

A %d bloguers els agrada això: