Castaween al Rat Rank (Super 3)

El dia 31 d’octubre el Canal Súper 3 ha tingut uns convidats molt especials! L’Emma, l’Arnau, l’Edurne i la Paula, els guanyadors de concurs de ball RatBall, han estat els protagonistes del Rat Rank en un programa especial de Castanyada.

https://www.ccma.cat/tv3/super3/rat-rank/panellets-magia-i-ratconvidats/video/6126992/

L’Arnau és ballarí de la nostra escola de ball. Els quatre súpers han interpretat gags d’humor i màgia amb el Riff i el Flat, les rates més marxoses del Súper 3. I con a punt final del programa, els nens i nenes han demostrat la seva passió per la dansa en el videoclip de ball “Castaween”.

https://www.ccma.cat/tv3/super3/castaween-amb-els-ratconvidats/coleccio/16730/

Per protagonitzar aquest programa els guanyadors van participar en dues gravacions als estudis de TV3 els dies 1 i 8 d’octubre.L’estrena del programa de televisió ha estat complementada amb vídeos exclusius per les plataformes digitals del Canal Super3: un tutorial de ball.

https://www.ccma.cat/tv3/super3/castaween-amb-els-ratconvidats/els-ratconvidats-darrere-de-les-cameres/coleccio/16730/6126942/
i un seguiment de la gravació darrere les càmares.
https://www.ccma.cat/tv3/super3/castaween-amb-els-ratconvidats/els-ratconvidats-darrere-de-les-cameres/coleccio/16730/6126942/

Advertisement
A %d bloguers els agrada això: