Llibre

presentacio

JA A LA VENTA EL LLIBRE:

ELS BALLS DE SALÓ al nostre país.

portada

El podeu trobar  a partir d’octubre a totes les llibreries de Catalunya i a la web de l’editorial.
Escrit per la nostra professora EVA SERRA VILA i prologat per Mari Pau Huguet.

Els balls de saló al nostre país descobreix per primera vegada, la història del ball social i esportiu a casa nostra, una història completament oblidada fins ara. Conté fotografies inèdites de competicions de balls de saló i de ballarins del nostre país de la primera meitat del segle XX, un autèntic tresor tenint en compte que s’han perdut molts documents portada2 anteriors a la Guerra Civil espanyola del 1936.
Personatges com Salvador Font, Artur Cruz de la Fuente, Antoni Cardona, Enrique Catalán o Antonio Gómez van destacar com a ballarins internacionals i van ser coneguts arreu del món. Alguns d’ells, fins i tot, van ser contractats per actuar com a artistes en el cinema de l’època i a les sales de festes més importants d’Europa.
Pel que fa a Catalunya, aquest llibre dóna a conèixer els diferents Campionats de Catalunya que coneixem de la primera meitat del segle XX i ens presenta grans campions de Catalunya d’aquesta època, com Miquel Barbarà i Pilar Ledesma o Ysern i Yolanda.
D’ altra banda, el llibre explica l’origen i l’evolució dels diferents balls que coneixem avui i d’altres que es ballaven fa un temps i exposa breument els organismes que regulen les competicions de ball esportiu a Catalunya, a Espanya i a tot el món.
És un llibre imprescindible per a tots aquells que estimem el ball i recomanable per a tots els interessats en la història de la dansa a Catalunya.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s