Presentació a Capmany

El local social La Fraternal de Capmany, ha acollit, coincidint amb les Festes culturals de Sant Gregori, la presentació del llibre “Els balls de saló al nostre país”, de l’Eva Serra Vila. L’acte ha anat acompanyat d’una exhibició de balls de saló i amb un brindis de cava amb tot el públic present.

Eva Serra, autora d´Els balls de saló al nostre país, ha dut a terme una tasca gairebé detectivesca per fer evident que no només va haver-hi competicions de ball a Catalunya els anys 20 i 30, sinó que vam tenir campions del món catalans. Les competicions de ball a Catalunya existien ja a principis del segle XX. El ball era considerat, doncs, un esport l´any 1935, amb noms de campions tan destacats com Miquel Barbarà i Pilar Ledesma. Els balls de saló al nostre país (Editorial Base) és un llibre indispensable per conèixer les arrels del ball a casa nostra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: