NOU CONTE de l’Eva Serra Vila: Ballar malgrat els obstacles – Pròleg Julio Salinas

Escrit per la nostra professora Eva Serra Vila amb pròleg de l’exfutbolista del FC Barcelona i l’Atlètic de Bilbao Julio Salinas.

PORTADA BALL OBSTACLES Web-VOmnia

En Jaume, en Guillem, la Martina i la Maria són uns nens i nenes amb un objectiu en comú: ballar. La cadira de rodes, la ceguesa, la sordesa o la Síndrome de Down no seran, en un primer moment, un impediment per iniciar-se en aquest esport.

El seu màxim objectiu serà demostrar, a ells mateixos i al seu entorn proper, que poden aconseguir practicar un esport que d’entrada es presenta complicat pels passos que cal fer, el ritme de la música que cal seguir i el desplaçament al voltant de la pista de ball. Aconseguiran els nostres protagonistes la seva fita?

Ja el podeu comprar a Amazon:

amazon

Ballar malgrat els obstacles és un conte sobre ball esportiu adaptat a diferents discapacitats: cadira de rodes, Síndrome de Down, cecs i sords. Al llegir aquest conte estem treballant els valors en l’esport, la solidaritat, la inclusió i molts altres aspectes molt importants avui en dia.
El llibre s’adreça a alumnes de Primària i Secundària, per treballar els valors a les escoles des de diferents àrees (Educació Física, Ciutadania, Valors Socials i Cívics, i fins i tot com una lectura més a l’àrea de Llengua Catalana).

El llibre es pot adquirir a través d’Amazon i de l’editorial Omniabooks.

En Jaume, en Guillem, la Martina i la Maria són uns nens i nenes amb un objectiu en comú: ballar. La cadira de rodes, la ceguesa, la sordesa o la Síndrome de Down no seran, en un primer moment, un impediment per iniciar-se en aquest esport.

El seu màxim objectiu serà demostrar, a sí mateixos i al seu entorn proper, que poden aconseguir realitzar un esport que d’entrada es presenta complicat pels passos que cal fer, el ritme de la la música que cal seguir i el desplaçament al voltant de la pista de ball. Aconseguiran els nostres protagonistes la seva fita?

Altres Llibres de l’escola

A %d bloguers els agrada això: